Wykształcenie

  • SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny, studia podyplomowe na kierunku Psychodietetyka
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie,  Wydział Nauki o Żywności na kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka, specjalizacja Żywienie człowieka

Certyfikaty, konferencje, szkolenia

  • Certyfikat jakości Znanylekarz.pl 2015 „Lekarz przyjazny pacjentowi”
  • „II Zjazd Polskiego Towarzystwa Badań nad Otyłością”
  • „Ogólnopolska Konferencja Leczenie Żywieniowe w Schorzeniach Przewodu Pokarmowego u Dzieci”
  • Konferencja V Zjazd Polskiego Towarzystwa Badań nad Otyłością „Czy otyłość ma płeć”
  • Ogólnopolska Konferencja Żywieniowa „Wyzwanie zdrowe wychowanie”
  • Kurs pod patronatem „Polskiego Towarzystwa Nefrologicznego i Sekcji Dietetyki Medycznej POLSPEN „Żywienie pacjentów z przewlekłą chorobą nerek”
  • Psychoedukacja „Odchudzaj pacjenta z happy endem, czyli jak pracować z pacjentem otyłym nad efektywna zmianą”
  • Warsztaty „Wyróżnij się! jak dbać o klientów lepiej niż inni?”
  • Dietetyka sportowa „Dietetyka sportowa w teorii i praktyce”
  • Warsztaty „Jak radzić sobie ze stresem”
  • Szkolenie „Wspomaganie żywieniowe wyników sportowych u biegaczy i w budowaniu masy mięśniowej”
  • Warsztaty „Doskonalenie pracy z pacjentem, potrzeby pacjenta, małe kroki i duże zmiany,  rola zasad w motywowaniu do zmiany”
  • „Profesjonalna obsługa klienta”
  • „Otyłość u dzieci”
  • „Hormonalne przyczyny otyłości” oraz „Pozytywny wpływ i motywowanie klienta do zmiany diety i stylu życia”
  • „Podejście psychodietetyczne do pacjenta lękowo-depresyjnego” organizowane przez Polskie Towarzystwo Terapii Poznawczej i Behawioralnej Dzieci, Młodzieży i Rodzin