- SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny, studia podyplomowe na kierunku Psychodietetyka
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności na kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka, specjalizacja Żywienie człowieka
Certyfikaty, konferencje, szkolenia
- Certyfikat jakości Znanylekarz.pl 2015 „Lekarz przyjazny pacjentowi”
- „II Zjazd Polskiego Towarzystwa Badań nad Otyłością”
- „Ogólnopolska Konferencja Leczenie Żywieniowe w Schorzeniach Przewodu Pokarmowego u Dzieci”
- Konferencja V Zjazd Polskiego Towarzystwa Badań nad Otyłością „Czy otyłość ma płeć”
- Ogólnopolska Konferencja Żywieniowa „Wyzwanie zdrowe wychowanie”
- Kurs pod patronatem „Polskiego Towarzystwa Nefrologicznego i Sekcji Dietetyki Medycznej POLSPEN „Żywienie pacjentów z przewlekłą chorobą nerek”
- Psychoedukacja „Odchudzaj pacjenta z happy endem, czyli jak pracować z pacjentem otyłym nad efektywna zmianą”
- Warsztaty „Wyróżnij się! jak dbać o klientów lepiej niż inni?”
- Dietetyka sportowa „Dietetyka sportowa w teorii i praktyce”
- Warsztaty „Jak radzić sobie ze stresem”
- Szkolenie „Wspomaganie żywieniowe wyników sportowych u biegaczy i w budowaniu masy mięśniowej”
- Warsztaty „Doskonalenie pracy z pacjentem, potrzeby pacjenta, małe kroki i duże zmiany, rola zasad w motywowaniu do zmiany”
- „Profesjonalna obsługa klienta”
- „Otyłość u dzieci”
- „Hormonalne przyczyny otyłości” oraz „Pozytywny wpływ i motywowanie klienta do zmiany diety i stylu życia”
- „Podejście psychodietetyczne do pacjenta lękowo-depresyjnego” organizowane przez Polskie Towarzystwo Terapii Poznawczej i Behawioralnej Dzieci, Młodzieży i Rodzin